Sommarcykling Rabbis-Rejsa!

Sommartid kan du hänga med och cykla på Berras träningsvägar i Visbys närområde. Turen passar dig som är van att cykla eller har hyfsat bra kondis och som vill behålla formen under semestern. Vi hinner med ett dopp i havet innan vi skiljs åt!

Håll igång på sommaren med cykling – skönare än att svettas på instängda gym, plus att du får se lite av Visbys omgivningar! Berra Marcusson har cykling som en del i sin egen träning inför Dakar-rallyt och andra tävlingar. Han visar vägen till vackra platser vid havet, är vägvisare på mysiga skogsstigar och lägger in några mer fysiskt krävande moment för dem som så önskar.

Bilderna
Foto: Mcraft.se

I turen ingår en längre vätskepaus vid Berras eget upplevelsecenter där han berättar om sina upplevelser från Dakar-rallyt och kanske en del anekdoter från olika turer på Gotland, Marocko och Island?

-Jag kan inte skriva exakt hur jag cyklar, jag har ju en himla massa stigar i huvet och anpassar hela tiden turen så vi håller ca 2 timmar totalt inkl paus. Men det är ett högt och hårt tempo. Och det blir kanonrolig cykling upp och ner stigar hit och dit kanske lite snår och en och annan bergskant eller trappa där man får springa med sin hoj…

När?
Sommarcyklingen pågår 30 juni-28 juli, kl 18-20

Var?
Tisdagar från Gotlands Turistbyrå, Visby hamn

Pris?
250 kr inkl. cykel, hjälm, vattenflaska och guide/ledare. 150 kr om du kommer med egen cykel.
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Kontakt:
Bertil Marcusson
Gamla Hamnterminalen
Färjeleden 2
621 57 Visby
Telefon: +46 704 13 63 80
E-postadress: berra@mcraft.se

Mer information: http://www.mcraft.se

Bilder

Hitta hit

Färjeleden 2
621 57 Visby

Information

Kontaktinformation


Färjeleden 2
621 57 Visby