FORM%HÄLSA - HÄLSOFRÄMJANDET


OBS! Klicka på huvudbilden för större format….

Det är nu den 6 året i rad som vi arrangerar stavmilen som i år går den 21 maj 2016, kl 11.00 på Gärdet-Stockholm där vi upplever naturen när den för årstiden är som bäst. En stor folkfest som ett komplement till alla löp- och maraton lopp.

”Låt oss vara tillsammans, i glädjen och rörelsens tecken”

Ett uppskattat inslag till närvaro och samvaro har varit att träffas en gång per år för att umgås och tillsammans inta en picknick i det fria efter en välförtjänt Stavgång. Vi diskuterar vikten av att träna i naturen med alla dess hälsofördelar, motion, frisk luft, dagsljus, välbefinnande, allt för att få själen i rätt balans. STAVMILEN är en gränslös umgängesform, vi har lyckats samla flera generationer, från barn till äldre. Umgänget är påtagligt, män som kvinnor går tillsammans, med eller utan stavar, vad sägs om att den äldsta deltagaren var 92 år, med andra ord, stavgång är till för alla åldrar. Gå med eller utan stavar, 3, 5, 7, eller 10 kilometer. dessutom lottas ut en rad priser samt demonstration och provsmakning av olika hälsoprodukterprodukter.

STAVMILEN 2016, Inskrivning kl 11:00 Välkomna!

Ta med vänner, bekanta gärna med picknick, filt samt ett glatt humör . Du är välkommen att delta i Picknick även om du inte vill promenera! Picknick intas med början 13:00
Det kommer att lottas ut en rad priser bl.a. en Lång weekend på Hälsohemmet Masesgårdens.

Läs mer och boka på http://www.formochhalsa.se/

 

Om du vill kontakta denna presentatör, använd formuläret nedan.

Kontaktformulär
  • Ange tecknen som visas ovan i fältet för att motverka skräppost.
6 213 visningar

Kommentarer inaktiverade.