Storhogna – Ett Högfjällshotell som bjuder på upplevelser året runt!

Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Jämtlandsfjällen, med ett unikt läge på gränsen till kalfjället 755 möh. Njut i vårt prisbelönta spa. Vi erbjuder en stor meny av behandlingar med högklassiga spaprodukter. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rättersmiddag i den vackra vinterträdgården. Som vår gäst har du fri tillgång till pool och bastu samt vårt wellnessprogram med upp till 4 träningspass per dag.

Vår fjällanläggning bjuder på upplevelser året runt. Vintrarna tillbringar vi i pister och längdspår med gnistrande snö, och rosiga kinder. Hösten erbjuder ett färgsprakande högfjällslandskap som väntar på att upplevas och utforskas. En vildmark som lockar till vandring, cykling, paddling och avkoppling. I grannbyn finns Klövsjö golfklubb, en topprankad
golfanläggning.

Vi erbjuder
– Spabehandlingar av högsta klass
– Wellnessträningspass varje dag på hotellet
– Vackra lättillgängligs vandringsleder som börjar på vår gårdsplan!
– Längdspår av toppkvalitet
– Träningshelger för Vasaloppet. Även barmarksträning i augusti!
– Familjevänlig utförsåkning och granne med Vemdalen, Klövsjö och Björnrike.
– Ett och samma liftkort gäller på alla anläggningar i området!
– Stor pool, med bubbelpool och bastu samt en stor fjällbastu
– Fjällvärldens bästa golfanläggning Klövsjö GK

Möten & Events
Vår största möteslokal, Vinterträdgården, rymmer 250 deltagare i biosittning och kan anpassas för stora arrangemang. Våra fjällvisten är våra mest exklusiva möteslokaler. Här arbetar ni helt ostört och upplever samtidigt fjäll och vildmark med alla sinnen.

Det är enkelt att ta sig till oss!
Storhogna ligger 47 mil från Stockholm. Bra bilväg hela vägen med E4an till Gävle/Tönnebro, vidare till Ljusdal- Kårböle-Rätan mot Storhogna i Jämtland. Eller ta flyget smidigt (Från Göteborg, Malmö, Ängelholm och Stockholm) till Östersund där taxitransfer till fast pris väntar.

Bilder

Hitta hit

Storhogna högfjällshotell

Värdshusvägen 4
84092 Vemdalen

Information

Kontaktinformation

Storhogna Högfjällshotell
Värdshusvägen 4
840 92 Vemdalen

0682-413030
https://storhogna.se/