Strängnäs Truck Meet

OBS! Klicka på huvudbilden för större format!

Den 30 – 31 maj 2014 är vi glada att kunna presentera Nordens Största Lastbilsutställning och en familjefest som sällan har skådats!

Efter ett lyckat evenemang 2013 där 297 lastbilar, lättlastare, EPA och A-traktorer ställde ut vill vi välkomna er i maj 2014. Då bjuder vi även på vår nya klass, Kultlastbilsklassen!

På Malmby Fairground, som är belägen intill E20 mellan Södertälje och Strängnäs, kommer det bjudas på lastbilsutställning med showtrucks, bruksbilar, kultlastbilar och veteranlastbilar. Nästa generations chaufförer får chansen att visa upp sina EPA och A-traktorer!
Vi satsar även stort på Modellastbilar och Radiostyrt. Modellbyggaren Thomas arrangerar ett stort område för denna hobby.

Det kommer att tävlas i olika klasser och fina priser kommer att delas ut under pompa och ståt på scen. Det blir en stor företagsutställning där besökarna kan möta Sveriges ledande företag inom sina respektive områden. Produkter och tjänster kommer visas upp och pratas om i alla former.

Givetvis blir det även underhållning och musik runt om på hela evenemangsområdet. På Fredag kväll bjuder vi på Live-uppträde och en gigantisk ljusshow! Lyssna på våra artister på stora scenen eller koppla av till framträdandena på matområdet!

Det blir tävlingar och ”prova på saker” för hela familjen, liten som stor!

Strängnäs Truck Meet 2014 kommer vara en folkfest för hela familjen och även barnen kommer garanterat att bli nöjda. De kommer kunna välja mellan lekland, ansiktsmålning, radiostyrda bilar, med mera.

Det är bara att skriva in datumet i kalender och förbereda hela familjen på festen!

Följ oss här på hemsidan för kommande uppdatering allt eftersom vi drar igång.

Varmt välkommen till Strängnäs Truck Meet den 30:e och 31:e maj 2014.

Bilder

Hitta hit

STM Promotion Ekonomisk Förening

Malmby Fairground
64594 Strängnäs

Information

Kontaktinformation

STM Promotion Ekonomisk Förening
Malmby Fairground
64594 Strängnäs

http://www.strangnastruckmeet.se