Strömma Skärgårdsbåtar

Paddanbåtarna – bästa sättet att se Göteborg!

Det bästa sättet att lära känna Göteborg är med hjälp av vattnet. Den klassiska Paddanrundturen visar dig vallgraven och kanalerna ifrån 1600-talet då staden föddes. Den guidade turen genom staden går under många och låga broar, bland andra den beryktade Osthyveln som leder oss ut i hamnen.

I Göteborgs hamn passerar vi bland annat de klassiska skeppsvarven, fiskhamnen och gamla och nya bostäder. Färden avslutas där den påbörjades, mitt i city! Kliv ombord och låt Paddan visa dig Göteborg!
För mer info se www.paddan.se eller ring 031-60 96 70

Bussightseeing i Göteborg

Följ med på en rundtur genom Göteborg! Vår cabrioletsbuss tar dig till stadens mest sevärda platser; både ur ett nutida och historiskt perspektiv. Vi passerar bland annat Slottskogen, Järntorget, Linnégatan och Feskekôrka. Under vinterhalvåret kör vi med en vanlig täckt buss.
För mer info se www.paddan.se eller ring 031-60 96 70

Kvällskryssning runt Hisingen

På den numera klassiska kryssningen runt Sveriges fjärde största ö passerar vi grönskande ängar, karga klippor, hamnmiljö och mycket mer. Ombord i restaurangen serveras krögarens goda à la carte meny. Kryssningen är guidad.
För mer info se www.strommaskargardsbatar.se eller ring 031-60 96 70

Skärgårdskväll med M/S S:t Erik

I restaurangen ombord på M/S S:t Erik serverar vi en dignande buffé av läckerheter ifrån skärgården. Efter maten kan du njuta av en dessertbuffé som gör den kulinariska resan komplett. Under tiden som du äte och dricker utav det goda stävar vi ut mot Göteborgs södra skärgård.
För mer info se www.strommaskargardsbatar.se eller ring 031-60 96 70

Räk- och laxkryssning

Läcker mat ifrån havet ombord på en klassisk skärgårdsbåt med trubadurunderhållning samtidigt som utsikten förändras utanför fönstret – låter det lockande är du välkommen på vår Räk- och laxkryssning. På torsdagarna i juli gör vi även ett stopp på Brännö Brygga för att dansa.
För mer info se www.strommaskargardsbatar.se eller ring 031-60 96 70

Bilder

Hitta hit

Strömma Skärgårdsbåtar

Svensksundsvägen 17
111 49 Stockholm

Information

Kontaktinformation

Strömma Skärgårdsbåtar
Svensksundsvägen 17
111 49 Stockholm

http://www.stromma.se/