Sun Dance Ranch

Sun Dance Ranch ligger vid Sveriges längsta älv; Klarälven. Från ranchen har du en underbar utsikt över bergen där du hittar många vandrings- och ridleder. Ranchen är omgiven av natur där du kan njuta av lugn och ro, av hästarna och det vilda djurlivet runt omkring. Sverige är känt för sitt vackra landskap med berg, älvar och vida vyer.

Hela ranchen med saloon och stugor är mysigt möblerat och har många svenska och amerikanska detaljer. Det känns mysigt och du kommer fort att känna dig som hemma. Det är en underbart avslappnad och hemtrevlig miljö. Glöm liv och rörelse och en full agenda för ett ögonblick. Försök att hitta tillbaka till dig själv i denna härliga miljö.

Du kan bo in en av våra svenska timmerstugor eller på vår mysiga camping.
Njut av de olika picknick- och lägereldsplatserna som finns på ranchen eller beställ mat och dryck i saloonen. En del måltider är tillagade över öppen eld utomhus. Det är också tillåtet att laga mat i det mysiga tipitältet eller att bara sitta där och njuta av en drink.

Sun Dance Ranch organiserar flera olika aktiviteter och vår specialitet är hästridning på naturligt sätt i westernstil; ridlektioner, hästvandringar och dagsturer. Men vi erbjuder även bland annat lektioner i ridkonst, akademiskt grundarbete, coaching samt lek med vår cutting machine.

Andra aktiviteter man erbjuder är: vandring, cykling, bad, kanot, fiske, skytte, vildmarkssafari och fyrhjulingsturer.

På vintern är du välkommen att komma hit och åka snowboard efter häst eller snöskoter. Ridlektioner, hästvandring och vandring i bergen med häst är också möjligt vintertid beroende på väderförhållandena och hur marken ser ut.

Bilderna; Klicka på dem för större format

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Sun Dance Ranch

Yggenäs Björkhaga
68362 Ekshärad

Information

Kontaktinformation

Sun Dance Ranch
Yggenäs Björkhaga
68362 Ekshärad

076-820 05 79
https://www.sundanceranch.eu/sv/

Öppettider
Se hemsida för aktuella öppettider;
https://www.sundanceranch.eu/sv/info-kontakt/

Prisuppgifter
Se aktuella aktiviteter och priser på hemsidan;
https://www.sundanceranch.eu/sv/semester/