Surfbussen, bäst i Sverige på kite på vatten och snö.

Njutningen med att paddla SUP (Stand Up Paddleboard) ligger i känslan av surf. På en SUP står du upp och ser mer utav det som du paddlar förbi.

Alla bilder på denna sidan; Surfbussen

När vi flyttade Stockholmsbutiken till vackra Kungsholm Strand våren 2010 och fick vatten inpå knuten så drog vi igång vår SUP- verksamhet. Med en SUP (Stand Up Paddle board) upplever du Stockholms vatten på ett helt nytt sätt. Antingen tar du en avkopplande paddeltur ner till Stadshuset och tillbaka eller så tar du i lite extra och paddlar runt hela Kungsholmen. Oavsett hur du paddlar, tränar du upp balans i kroppen och styrka i bål och axlar på ett skönt och fridfullt sätt.

Fokus ligger på balans, bål och axlar, men är mycket lättare än vad det ser ut att vara. I brist på naturliga vågor inne i city, har vi fokuserat på SUP:ar för plattvatten men leker gärna med de urbana vågorna som båtarna lämnar.

Surfbussen är Sveriges största Specialist på kite på vatten och snö.
Hos oss hittar du vår favoritutrustning för kitesurf, vågsurf, standup paddleboard, snowkite och skidor/snowboards. För att inte nämna kringutrustningen, t.ex. våtdräkter, selar, och rätt kläder.

Läs mer på vår hemsida här nedan om Surfbussen, Surflivet, prylarna, resorna, och kurserna.
Mobilt i Sverige, Butik i Stockholm och Göteborg.

Kontakt
Surfbussen
Stockholm: Kungsholms Strand 181
Göteborg: Övre Husargatan 20

Telefon; 08-6535033, 031-654073
Email: info@surfbussen.nu

Hemsida; http://surfbussen.nu

 

Bilder

Hitta hit

Kungsholms strand 181
112 48 Stockholm

Information

Kontaktinformation


Kungsholms strand 181
112 48 Stockholm