Sveriges största Äventyrspark

Stanna till för ett besök på Sveriges största Äventyrspark – här finns allt både för den som är höjdrädd och för den som verkligen vill ha en utmaning – avsluta med en natt på Villa Solliden vid foten av det vilda Kolmården.

Med sina 15 höghöjdsbanor och linbanor är Sörsjöns Äventyrspark norra Europas största anläggning. Den långa linbanan över Sörsjön är över 375 meter och säkert en av Sveriges längsta. Sammanlagt är klätterlängden över 1.500 meter om ni provar alla banor – med cirka 120 olika hinder – från 2 till 20 meter upp i luften!

Under 2,5 timmar klättrar du just i de banor – som du vågar dig upp i – så mycket som du hinner och orkar. Barn under 10 år måste ha en vuxen eller ett äldre syskon med sig. Med hjälp av en vuxen fungerar de 4 “gula” barnbanorna ner till 3-4 års ålder. För de lite tuffare så är det den “svarta” banan som gäller. Den finns i trädtopparna ca 15- 20 meter upp med betydligt svårare hinder.

Pensionat Villa Solliden

Mitt i hjärtat av sköna Kolmården – där havet möter skogen – ligger Villa Solliden och blickar ut över Bråvikens vågor. På Pensionat Villa Solliden råder ett annat tempo än i världen utanför, en perfekt plats att återfå krafterna efter äventyren i luften. Här möts upplevelsen och lugnet på ett ojämförligt sätt.

På kvällen kan ni sätta er ute på den mysiga terrassen för att avnjuta en måltid tillsammans med en hänförande utsikt över Bråviken. Mätt och belåten kan du strosa ner till småbåtshamnen för att se på solnedgången.

Kolmårdens djurpark eller Industrilandskapet

Pigg och utvilad vaknar du och kan äta den härliga frukkostbuffén i lugn och ro. Sedan väntar en dag med nya utmaningar. Kolmårdens djurpark ligger endast 5 kilometer bort eller är det Norrköpings unika Industrilandskap med ett stort kulturhistoriskt värde som lockar?

Kontakt
Country Inspired
E-post: info@countryinspired.se
Telefon: 0141-44 44 43

Läs mer på hemsidan: http://countryinspired.se

Bilder

Hitta hit

Galärvägen 13
618 34 Kolmården

Information

Kontaktinformation


Galärvägen 13
618 34 Kolmården