Tjauls Gård på Gotland – Äventyr på riktigt!

Huvudbilden: Vi erbjuder logi och aktiviteter
Kom och bo i vår härliga Gotlandsgård med exklusivt hotell i mangårdsbyggnaden bara 16 km norr om Visby och 1.500 meter från havet där Nyhamns fiskeläge ligger. Vi erbjuder logi och olika aktiviteter till både privatpersoner och företag. Du sätter nivån från lugnaste avkoppling till adrenalinkickande, galna äventyr.

Bild 1. Här finns oändliga möjligheter
Med 3.000 kvm inomhusytor och 140 tunnland mark finns många möjligheter: promenera i ekdungens grönska, ströva längs den vilda stranden, koppla av vid poolen eller spana efter fåglar vid fågelsjön. För dig som vill växla upp tempot: fiska glittrande havsöring, jaga kvickfotade rabbisar och tjusiga fasaner, rid till häst längs kusten i solnedgången, cykla mountainbike på utmanande stigar eller häng med på en mc-utflykt där vi utforskar delar av Gotland du inte visste fanns!

Bild 2. Upplevelser med Berra
Berra Marcusson har sedan 2004 arrangerat motorcykelturer både på Gotland och i olika länder som Marocko, Ryssland, Island och Rumänien. Han är också en uppskattad föreläsare som gärna berättar om sina äventyr under Dakar-rallyn eller på resor.
Berra arrangerar alla möjliga slags event! Se MCrafts hemsida för mer information och inspiration!

Bild 3. Ridsport med Ulrika
Ulrika har 20 westernhästar och arrangerar ridturer och andra hästupplevelser som barnridning, lektionsridning, hästagility och kurser i säker hästhantering.
Ulrikas hästar går i lösdrift året runt.
Skulle du vilja ha en häst att ta hand om ibland på tider som passar dig? Då kan du hyra in dig på en häst per månad. Du får rida den och sköta den som ”din egen”, men slipper att lägga tid och ansvar på ett heltidsägande.

Bild 4. Grupp och Konferens
Vi har stor vana av att arrangera möten, konferenser och andra gruppaktiviteter. På Tjauls gård finns boende för 7–14 personer (beroende på om man vill dela dubbelrum eller inte) och vi har bra utrymmen för möten och andra aktiviteter.
Vi tar förstås också gärna emot eventarrangörer!

Skräddarsydda multiaktiviteter
Vi hjälper dig gärna att sy ihop en skräddarsydd multi-aktivitet med företaget för både stora och små grupper – kontakta Berra eller Ulrika!

Hyr boende
Boka den lyxiga sviten, ett mysigt rum eller varför inte hela hotellet med plats för upp till 15 personer? Du bokar direkt on-line eller kontaktar oss! För större grupper samarbetar vi med flera boendeanläggningar och kan erbjuda gemensamma lokaler för fest och aktivitet på gården.

Hyr plats för häst eller fordon
Du vet väl att du också kan hyra plats till din häst eller ditt fordon! Vi har gott om utrymmen på Tjauls gård.

VARMT VÄLKOMNA TILL TJAULS GÅRD GOTLAND!

Kontakt
Berra Marcusson
E-post: berra@tjaulsgard.se
Mobil: 0704-1363880

Ulrika Pettersson
E-post: ulrika@tjaulsgard.se
Mobil: 073-6155753

Lummelunda, 621 71 VISBY
Hemsida: www.tjaulsgard.se

Bilder

Hitta hit

Lummelunda
621 71 Visby

Information

Kontaktinformation


Lummelunda
621 71 Visby

http://www.tjaulsgard.se