Torekov Hotell står för lugn, natur och rekreation

Hotellet erbjuder 54 rum, spa, konferensfaciliteter, träningsmöjligheter och den välrenommerade restaurangen Bistron. Hotellet ingår i samma koncern som Hotel Skansen och Hotel Riviera Strand i Båstad – tre exklusiva hotell på en enastående destination, omgivna av hav, upplevelser och bra restauranger. Med passion, kunskap och atmosfär skapar vi Skandinaviens bredaste utbud av högklassiga upplevelser för såväl individuella gäster som grupper och företag – året om.

Redan längs de små vägarna hit genom det kuperade landskapet och sträckta vidderna kommer känslan. Luften blir klarare, tankarna lättare, axlarna sänks.

Här lever vi med naturen. Varje rum och svit har en egen terrass, bistron serverar närodlat och gärna kravmärkt, tennisbanorna och utegymmet lockar till utomhusträning. Självklart är hela hotellet Svanenmärkt.

Vi finns i utkanten av det gamla fiskeläget Torekov, numera mer känt som ett idylliskt semesterparadis. Beläget på västra kusten av Bjärehalvön intill Hallands Väderö, har du allt från charmiga gårdsbutiker, lokala matproducenter och golfbanor i världsklass till Båstad med dess glada sommarliv runt hörnet.

Kärlek till det närodlade
Bjärehalvön brukar kallas för Sveriges skafferi. Det ser vi till att utnyttja till max. Säkert har du redan ätit Bjäres färskpotatis, sparris, äpplen och jordgubbar. I Bistron kan du även prova kött från traktens gräsbetande djur, lokala fiskares fångster och drycker producerade på orten. Du kommer känna på smaken hur förälskade vi är i våra lokala råvaror. Vi lovar.

Öppna dörren till Skåneleden
Upplev den magiska naturen på cykel, till fots eller varför inte till häst? För dig som gillar att vandra rekommenderar vi varmt Skåneledens etapp Torekov-Vejbystrand, en tvåmilatur längs havet med chans för sälspan!

Nära till golf
Bjärehalvön är golfarens våta dröm. Torekov GK, Båstad GK, Bjäre GK, Åkagården GK, Woodlands G&CC, Rya GK – boka ett golfpaket så ordnar vi en starttid.

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Torekov Hotell

Själaviksvägen 2
26978 Torekov

Information

Kontaktinformation

Torekov Hotell
Själaviksvägen 2
26978 Torekov

0431-47 16 00
https://torekovhotell.se/

Öppettider
Se https://torekovhotell.se/kontakt/oppettider/

Prisuppgifter
Se hemsidan för aktuella priser