Traditionsenlig julmarknad på Tjolöholms Slott!

Foto; Thomas Carlén – Klicka på huvudbilden för större format!

Julmarknad på slottet – en lång tradition

Datum; 14-16 & 19-23 NOVEMBER
För tjugosjätte året i rad blir det traditionsenlig julmarknad på godset i slutet av november. Förra året kom rekordmånga besökare, 23.000, under julmarknadens åtta dagar.

Under julmarknaden samlas ett hundratal utställare som visar och säljer hantverk och lokalproducerade matdelikatesser. Julmarknaden är en av Västsveriges största.
Hela godset glimrar av juleljus och traditionsenligt julmys. På kvällarna är det sprakande eldshow framför slottet. Dessutom gästar luciatrupper julmarknaden, liksom en lång rad skådespelare, clowner, artister och jultomtar!

På julmarknaden samlas hantverkare och matproducenter som säljer unika produkter.

Mer information
Kontakta oss gärna om du undrar över något! Tel 0300-40 46 00, e-post info@tjoloholm.se.

Tjolöholms Slott
439 74 Fjärås

Hemsida; http://www.tjoloholm.se/

Se även Tjolöholms Slott´s presentation här på ListitSweden.se här! 

Varje år ger Tjolöholm ut en tidning till alla besökare med information om utställare och programaktiviteter. Vill du läsa 2012 års tidning kan du läsa den digitalt här.

Om Tjolöholms Slott

Blanche Dicksons ambition att återskapa ett engelskt lantgods har idag resulterat i Nordens främsta Arts&Crafts-anläggning. Godset är utformat som ett eget idealsamhälle med slott, arbetarby, kyrka, slottsträdgård och fantastisk natur och havslandskap. Slottet och dess område är öppet för allmänheten under hela året. Välkommen att avnjuta godset med all dess prakt – slottets exteriör och interiör, dess natur med trädgårdar, havet, kyrka, restauranger och alla aktiviteter och event som pågår under årets lopp.

Bilder

Hitta hit

Tjolöholms Slott

Tjolöholms Slott
439 74 Fjärås

Information

Kontaktinformation

Tjolöholms Slott
Tjolöholms Slott
439 74 Fjärås

http://www.tjoloholm.se/