Turridning på Westernvis i Uppsala

Nu är sommaren här och alla kor, ungdjur och får går på bete. Även hästarna går på bete när de inte används i verksamheten. Så här års kan vi erbjuda härliga och roliga upplevelser i våra fina marker. Antingen traditionella ridturer eller turer där vi arbetar med boskap.

Heldagsturerna är en riktiga upplevelser där vi rider mellan våra olika betesmarker och flyttar och ser till djur. Det finns alltid sysslor som ska göras. Kanske någon som behöver extra tillsyn eller har kalvat. Hästarna är en god hjälp i detta arbete, dessutom är det väldigt roligt. Vi rastar och äter gott, samtidigt som hästarna får vila. Man behöver inte ha någon större ridvana för att hänga med, vi anpassar svårighetsgrad och tempo efter gruppens önskemål.

Självklart går det bra att boka två- och tretimmarsturer också. Och nu när ljuset har kommit tillbaka går det bra att även boka kvällsturer. Då kan det hända att vi träffar på älgar och andra vilda djur när vi rider genom Nåsten-Hågadalens Naturreservat.

Turridning
Hos oss kan alla komma och rida på tur oavsett tidigare vana. Vi anpassar tempo och svårighetsgrader efter våra gästers önskemål. På söndagar har vi fasta turer på för- och eftermiddag. Det betyder att man kan ringa och boka en tur utan att ingå i ett sällskap. På förmiddagen har vi turer för mindre vana ryttare och på eftermiddagen för mer vana.

Är man minst fyra personer kan man boka turer alla dagar utom söndagar. Är man ensam utan sällskap, går det självklart bra att ringa och höra om man kan hänga på en annan grupp någon av de andra dagarna om man inte kan på en söndag.

Kontakt:
Stabby Gård, 755 91 Uppsala
Turridning m.m.: Göran tel. 0708-360103
Ridlektioner: Kerstin tel. 0768-085602
Det går också bra att skicka e-post till info@ridnu.se

Läs mer på vår hemsida; http://ridnu.se/

Bilder

Hitta hit

Stabby Gård
755 91 Uppsala

Information

Kontaktinformation


Stabby Gård
755 91 Uppsala