Ulfsunda Slott

Upplev moderna bröllop och härliga fester i en unik slottsmiljö på Ulfsunda Slott. Njut av att ha hela slottet exklusivt för er.

När ni gifter er, eller firar något annat viktigt, ska allt givetvis vara perfekt. Stämningen, maten, omgivningen – allt ska stämma. Ulfsunda Slott utlovar er en upplevelse utöver detta.

Det första ni slås av vid ankomst är en spännande mix av det anrika och det moderna. Det genomsyrar allt från arkitektur och design. En mycket professionell och avslappnad service samt de prisbelönta kockarnas nyskapande och naiva matlagning.

I Rikssalen är det högt i tak, både bildligt och bokstavligt talat, med stora fönsternischer som skapar en ljus och härlig atmosfär. Här kan ni tillsammans med era vänner njuta av en underbar gourmetupplevelse, härliga drinkar och låta dansen svepa över vackra trägolv från 1600-talet.

När benen inte längre bär, drar ni er trötta och lyckliga tillbaka till er egna underbara svit. Alla gäster är hjärtligt välkomna att övernatta och njuta av något av Ulfsunda Slotts 54 läckra hotellrum, var och ett med eget tema och unik stil.
Dagen efter mår alla bra av en välförtjänt sovmorgon och för att sedan åtnjuta en maffig brunch tillsammans med vännerna och återupplever gårdagens höjdpunkter.

Oavsett vad ni vill fira – och hur ni vill fira – så lovar vi att en fest på Ulfsunda Slott blir ett minne för livet

Ulfsunda Slotts upplevelse är unikt, kvalitén är hög och känslan är utöver det vanliga. Det är fantastiskt roligt nu när vi satsar ännu mer på bröllop och fest utöver vårt ansenliga konferenskoncept. Ulfsunda Slott är det perfekta slottet för sitt livs fest. Bland våra bröllop och festerbjudande är det bästa att kunna ha hela slottet exklusivt. Då kan man få känna sig som slottsägare över en dag med härlig personal som omhändertar era gäster på bästa sätt under hela Ulfsunda Slottupplevelsen.

ULFSUNDA SLOTT
54 hotellrum, 7 möteslokaler, 7 grupprum, största lokalen 100 personer, restaurang, festvåning
Vinkällare, matstudio, Ulfsunda Treat & Spa, prisbelönta kockar, bastuflotte, fri parkering
3 min nära Bromma flygplats,

Kontakt
Telefon: 08-704 49 40, bokningen@ulfsundaslott.se
Hemsida: www.ulfsundaslott.se

Adress
Ulfsunda Slott Hotel
Margretelundsvägen 125, 167 86 Bromma

Bilder

Hitta hit

Margretelundsvägen 125
167 86 Bromma

Information

Kontaktinformation


Margretelundsvägen 125
167 86 Bromma