Upplev ett äventyr på hög nivå med Upzone

Välkommen till Upzone!

Hos oss på Upzone Äventyrsparker kan du prova på olika äventyrsaktiviteter.

I Ängelholm hittar du vår största park med 6 banor upp till 15 meter – mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm.

När träden är lövklädda är det som att klättra i en djungel uppe bland trädtopparna. Här kan du också spela Combat Archery Tag och Outdoor Escape Game! Pytteskogen ligger bredvid äventyrsparken och det gör även en fin liten glasstuga samt flera lekplatser för de mindre barnen som kanske inte kan klättra hos Upzone.

I våra fantastiska Höghöjdsbanor kan ni klättra uppe bland trädtopparna, svinga er i nät, balansera på vajrar och kasta er ut i linbanorna på hög höjd. Hos oss är säkerheten prio ett och du rör dig hela tiden under uppsikt av våra välutbildade instruktörer. Du kan alltså slappna av och njuta av omgivningen, och få coachning och tips av oss om något känns läskigt. Alla aktiviteter börjar alltid med en säkerhetsgenomgång innan du med spänning och engagemang kan ta dig an de utmaningar du vill. 

Möjligheterna är många och du kan också kombinera flera av våra aktiviteter till en spännande heldag av äventyr. Besök oss med familjen, kompisgänget, företaget, skolan och med möhippan eller svensexan. Vi har aktiviteter som passar alla!

Kom till oss på er möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen.

Alla våra aktiviteter är dessutom utformade för att träna ert teamwork, ert tänk utanför boxen och för att hjälpa er nå era mål. Vi är därför den ultimata aktiviteten att ta med företaget på! Ha roligt med dina kollegor samtidigt som ni stärker er teamkänsla och tillit till varandra och utvecklas som arbetslag!

Ingen tidigare erfarenhet krävs! Ni kan också kombinera flera olika aktiviteter för en heldag av äventyr.

Vi har anläggningar på flera ställen i Sverige och växer för varje år! Just nu finns vi i Borås, Falkenberg, Göteborg, Kalmar, Luleå, Oxelösund, Skövde, Västervik, Åhus och Ängelholm!

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Upzone

Upzone Äventyrspark, Danielslundsgatan
26233 Ängelholm

Information

Kontaktinformation

Upzone
Upzone Äventyrspark, Danielslundsgatan
26233 Ängelholm

033411741
https://upzone.se

Prisuppgifter
Ge bort en "höjdarupplevelse" som presentkort!
https://www.upzone.se/presentkort/