Upplev lilla Trulsabo i Smålands djupa skogar!

OBS! Klicka på huvudbilden för större format….

En röd stuga på en grön höjd. En knastrande grusväg och en ljusblå sjö. Lilla Trulsabo är en oas i Smålands djupa skogar där man kan bara vara. Och när du har vilat en liten stund finns det massor vi kan erbjuda dig. Jaga, fiska, ta ett stärkande bastubad, besök Store Mosse, High Chaparral eller vandra.

Vila, lek, umgås och utforska. Naturen och djuren finns precis utanför fönstret.

Gården är 23 hektar stor och belägen mitt i Smålands djupa skogar. Vi har härlig utsikt över Bastasjön där vi har vi fiskerätt, brygga, båt och en prom. Med promen kan ni glida ut på sjön, kasta i ankaret och sen bada, grilla, fiska, mysa och bara vara på. Det är helt fantatastikt stillsamt sitta på en prom, du kan inte göra något annat än att bara vara och njuta av livet.

Vi föder upp svenska varmblodiga hästar. Tre svarta kossor av rasen Black Angus och en tjur håller betesmarken i trim. Till våren/sommaren föds minst ett föl och tre kalvar.
Stina ser ni på bilden till höger, hon är gårdens kelgris. Två dvärgkaniner Tåssan och Tillan samt tre smålandsstövare finns också att bekanta sig med.

Här på lilla trulsabo kan du njuta av livet på landet, med fågelsång och långt ifrån buller. Längre upp i byn finns underbara blåbärs och svampskogar. Vill ni ta en längre promenad finns det ett soldattorp som ligger vid en vacker kjällsjö.

Kontakta oss gärna
Hanna Johansson
Tel: 076-8380498
Ringer du från annat land än Sverige +46768380498

Tommy Johansson
Tel: 070-6379464

Xplora
Mässeberg, Lilla Trulsabo, 568 92 Skillingaryd

Hemsida: http://www.xplora.nu

Bilder

Hitta hit

Mässeberg, Lilla Trulsabo
568 92 Skillingaryd

Information

Kontaktinformation


Mässeberg, Lilla Trulsabo
568 92 Skillingaryd