Upplev Örebro och Europas största lekland!

Lek & Buslandet i Örebro är Europas största lekland inomhus med 7000 kvadratmeter att leka på och någonting för barn i alla åldrar.
http://www.lekobus.se/orebro

Örebro slott med Wadköping
Ända sedan medeltiden har Örebro Slott varit stadens självklara medelpunkt. Omgärdat av Svartåns virvlande strömmar har det ständigt hållit sitt vakande öga på alla de som passerat över ån. Mängder av historier och myter omgärdar slottet…
Gå med på en guidad visningen genom slottets salar och hör historien om den gamla vasaborgen. Strosa sedan ner längst med Svartån till Örebros vackra Stadspark och fika på Café Wadköping.

Norra Europas största upplevelsebad — inomhus!
På Gustavsviks Upplevelsebad möter du känslan av tropikerna. Det är varmt och miljön är ett fuktigt och vegetationsrikt vattenlandskap med Europas längsta och högsta vildvattenfors, en akvarielagun, vattenpister, hängbroar och bubbelpooler med varierande djup och färg.
Det kallas upplevelsebad och det är just vad Gustavsviksbadet är – en fantastisk familjeupplevelse i en djungelliknande miljö. Bada på valfri dag, bo på hotell med frukostbuffé och njut av Örebros stora utbud den andra.

Bilderna:
Lek & buslandet, piratskeppet. Foto: Gunn-Viol Kattilakoski, Örebrokompaniet

Slottet, Foto; Björn Fransson, Örebrokompaniet

Gustavsviksbadet. Foto: Örebro Fritidscenter

Wadköping, Örebro. Foto: Björn Fransson, Örebrokompaniet

Kontakt – turistinformation, biljetter, övrigt
Örebrokompaniet
Tel: 019-21 21 21
E-post: info@orebrokompaniet.se

Hemsida; http://www.orebrotown.com

 

Bilder

Hitta hit

Skomaskinsgatan
702 27 Örebro

Information

Kontaktinformation


Skomaskinsgatan
702 27 Örebro