Upplev undervattensbastu!

Upplev Ästad Gård
– rustik elegans och jordnära njutning!

Ästad Gård är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland, uppbyggt i en gedigen lantlig miljö med lyxiga förtecken.
Hos oss på gården finns det oändliga möjligheter att skapa det goda mötet med andra människor, med plats för både kropp och själ, hjärta och hjärna.

En kall källvattenssjö, het värme från en sprakande kamin och ett fiskstim som simmar förbi. En helt ny värld öppnar sig inför dina ögon i Nordens och troligtvis världens första undervattensbastu.
Precis utanför bastudörren kan du ta ett svalkande dopp i vår egen hälsokälla med friskt kristallklart källvatten.

Alla bilder; Foto,Ästad Gård

På Ästad Gård kan du arrangera träffar och konferenser, övernatta och njuta av lika delar avslappning och spa, samt god mat och dryck. Eller varför inte bara leka och ha kul med dina vänner eller arbetskollegor. Oavsett vad du känner för att göra bjuder vi på en helhetsupplevelse utöver det vanliga!

Vi välkomnar konferensgrupper, möhippor, svensexor, firmafester, släktträffar, kickoffer eller gäster som bara vill komma bort och andas ett tag.

Vi figursyr självklart vårt utbud utefter dina önskemål och behov. Här finns alla möjligheter!

Ästad Gård är ett familjeföretag med anor från 1940-talet. På gården som under decennier varit ett vanligt traditionellt lantbruk har vi skapat Sveriges mest spännande konferens- och upplevelsemiljö.

Ästad Gård har en idyllisk plats i utkanten av det stora naturreservatet Åkulla Bokskogar utanför Tvååker i Hallands inland. Området präglas av ett stort antal sjöar. Sjöarna håller en mycket god vattenkvalitet och naturen runt omkring gården består av ekologiskt odlingslandskap.

Gården består av 50 hektar åker, 50 hektar ängs- och betesmark samt 13 hektar skog.

Kontaktinformation
Ästad Gård AB
Tel. 0340- 46061
Fax 0340- 46006
E-mail: info@astadgard.nu

VD Linda Petersson
Mobil: 0703- 646015
E- mail: linda@astadgard.nu

Mer information: http://www.astadgard.nu

Bilder

Hitta hit

Ästad Gård
432 77 Tvååker

Information

Kontaktinformation


Ästad Gård
432 77 Tvååker