Valltorps Limousine & Spa

Valltorps Limousine & Spa ligger strax utanför Falköping, i utkanten av Vartofta, och erbjuder dig det lilla extra. Vår utgångspunkt är att umgås och att njuta av livet just nu…
På Valltorps Spa njuter du av livet i lyxiga, bubblande spabad, bastu och utomhusspa i en rustik och något annorlunda miljö.

I vårt inomhusspa erbjuder vi dig relax i bastu som kan regleras mellan ång- våt eller torr.

Det finns duschar, vilstolar samt ett sällskapsrum med hörnsoffa och 60-tums tv. Ta med dig arbetskamraterna, familjen, släkt eller vänner.

Utomhus har vi de bubblande spabaden som hela tiden håller 38° varav en är extra lyxigt som har 101 unika massagepunkter. Allt finns i en rustik och något annorlunda miljö, där du även kan njuta av ett glas kall juice, en fika eller en öl med tilltugg eller en smakfull måltid. För att göra avkopplingen extra påtaglig så kan du till exempel unna dig en stunds massage eller behandling.

Trädgården erbjuder under den varmare delen på året möjlighet att ta ett svalkande dopp i vår pool eller bara ligga och njuta i solen.

Mat & Café
Vi serverar alltid hembakade bakverk, utbudet kan variera från wienerbullar, tårtor, olika kakor, äpplekaka, våfflor med sylt och grädde. Eller varför inte en mättande landgång eller smörgåstårta?

Limousine
Vi erbjuder dig en lyxig resa, oavsett om du reser i arbetet eller som privatperson. Varför inte unna dig lyxen att komma till festen, bröllopet eller vårt spa i en limousine?
Vi utför resor som kan sträcka sig till Stockholm, Malmö och Göteborg.

Kontakt
Valltorps Limousine & Spa
Slöta Valltorp, 521 97 Vartofta
Tel: 070-6825731
Epost: spa@valltorp.se

Landskap: Västergötland
Län: Västra Götalands län
Kommun: Falköpings kommun

Hemsida: http://www.valltorp.se

Bilder

Hitta hit

Slöta Valltorp
521 97 Vartofta

Information

Kontaktinformation


Slöta Valltorp
521 97 Vartofta