Vandra på Gotland

Bilden; Lickershamn-Ire är en av vandringarna

Vandra på egen hand – när du vill – med vem du vill!
Till fots finns oändligt många härliga platser att upptäcka på Gotland. Platser man inte når med bil…platser som bara gotlänningarna själva känner till.

För att hjälpa dig hitta dessa platser har jag tagit fram ett antal vandringsbeskrivningar från mina favoritplatser runt om på ön.

I beskrivningarna finns karta samt text som berättar om området. De flesta startar och slutar på samma plats – då behövs bara en bil för att ta sig dit.

Halva sträckan följer då havet och andra halvan småvägar. Några beskrivningar följer bara kusten… då behöver ni vara flera och ha två bilar för att kunna ta er dit och därifrån.

Längs den gotländska kusten finns nämligen ingen kollektivtrafik och knappt några boende…här är det du och naturen, himmel och hav och allt däremellan…

Personligen blir jag helt uppfylld av den känsla som uppstår. Ireviken-Lickershamn är en sådan plats och beskrivningen följer en smal stenstrand fylld av fossiler nedanför 20 meter höga klintar ena vägen och mjuka stigar uppe på klinten med härlig utsikt andra vägen.

Välkommen att utforska Gotland till Fots!

Varje vandring är ca 10-20 km lång.
Varje beskrivning kostar 45 kr.
Det finns 13 beskrivningar.
Du beställer dom från min hemsida och jag skickar direkt.

Bilder

Hitta hit

Carin Olofssons Övandringar

Stånga Almungs 522
62360 Stånga

Information

Kontaktinformation

Carin Olofssons Övandringar
Stånga Almungs 522
62360 Stånga

http://www.vandra-gotland.se