Vaxholms Kastell i Stockholms skärgård

Vaxholms Kastell erbjuder en unik och välkomnande atmosfär för såväl små som stora sällskap.

På Kastellet finns en konferensavdelning, festlokaler och lagaktiviteter samt möjlighet till övernattning på Kastellets Bed & Breakfast.

Konferensen är modernt och stillfullt inredd. Det finns sju konferenslokaler i varierande storlek med plats för 10-180 personer. Svartklubben är det senaste tillskott av konferenslokaler. Där väljer man om man vill sitta i sköna soffor och fåtöljer eller vid höga styrelsebord på barstolar.

På Kastellet erbjuds två olika matkoncept. Traditionella trerätters menyer eller smårätter.

Pärlhöna, en delikatess.

Restautang Pansarbatteriet är tegelklädda valv upplysta av levande ljus. Där serverar vi trerätters festmenyer och bufféer.

I restaurang Minbaren serveras smårätter. Rätterna serveras antingen på tallrik eller på långa fat för fyra personer. Där serveras fem, sex eller sju rätters middag tillsammans med väl utvalda drycker.

Vårt breda aktivitetsutbud erbjuder aktiviteter som passar alla!

Våra lagaktiviteter har som syfte att på ett roligt sätt sammansvetsa människor. Vi erbjuder fem varianter av lagaktiviteter. Där en del är fartfyllda och där man som grupp ställs inför fysiska och kluriga utmaningar. Andra är mer inriktade på problemlösning. Den mest populära aktiviteten är Fångarna på Kastellet.

Kontakt
Kastellet, 185 99 Vaxholm
Läs gärna mer på vår hemsida: www.kastellet.com

Har ni frågor eller vill göra en bokning vänligen kontakta oss på 08-541 333 61 eller skicka ett mail till info@kastellet.com

Bilder

Hitta hit

Kastellet
185 99 Vaxholm

Information

Kontaktinformation


Kastellet
185 99 Vaxholm