Vid Kinaparken

Stanna till för att finna lugnet, kraften och energin i Kinaparken — Den harmoniska dalen — här kan du stimulera alla sinnen till: Kraftsamling, Personlig utveckling, Avslappning och Eftertanke i en annorlunda, rogivande och helande trädgårdsmiljö, där skönhet och harmoni råder.

Beläget vid Vättern i södra Närke, i Bastedalen utanför Hammar, ligger Bastedalens Herrgård och den unika Kinaparken väntar på er. I en omgivning präglad av avskildhet, hemkänsla, personlig omsorg, tystnad och skönhet, skapas möjligheter till kroppslig och själslig återhämtning, vilket lägger den bästa grunden för inlärning och problemlösning.

Den kinesiska hälsofilosofin

För att du ska kunna finna lugn och ro har man medvetet valt bort TV och telefon på rummen. Det här är ett retreatpaket som syftar till att utveckla dina sinnen och fantasi enligt den kinesiska hälsofilosofin.

På kvällen dukas en tvårättersmiddag. I Herrgårdsköket lagas genuin svensk mat med lokal förankring. Det finns också möjlighet att beställa både vinpaket och en avec till kaffet.

Kontakt
Country Inspired
E-post: info@countryinspired.se
Telefon: 0141-44 44 43

Läs mer på hemsidan: http://countryinspired.se

Bilder

Hitta hit

Bastedalen
696 94 Hammar

Information

Kontaktinformation


Bastedalen
696 94 Hammar