Vildmarksfiske i Rogenområdet!

Detta är fiskeäventyret för dig som vill uppleva fantastiska dagar i unik och orörd natur i södra Jämtland. Under ett par dagar flugfiskar vi öring, röding och harr i kristallklara vatten. Området vi fiskar i är en pärla i Sveriges sydliga fjällvärld. Vidderna är milslånga och oddsen att möta på grov fisk är stora. Har vi riktig tur skymtar vi även några av de få myskoxar som finns i området!

Vi samlas klockan 10 i Funäsdalen och helikoptern flyger ut oss till en av de få godkända landningsplatserna. Från landningsplatsen är det en kort vandring till det som kommer bli vårt basläger under helgen. Under fisket gör vi dagsturer från baslägret. Eventuellt flyttar vi lägret beroende på hur fisket utvecklar sig. En till två (beroende på gruppstorlek) erfarna fiskeguider finns med hela tiden och ser till att du får en underbar upplevelse med tips och råd kring fisket. Vi bor i tältkåta och guiden lagar all mat.

Fiskeutrustning, sovsäck, liggunderlag, vadarbyxor och ryggsäck finns att hyra.

Vi ger gärna förslag på utrustning och det är lämpligt med flugspö klass 5/6. Guiderna är erfarna flugfiskeinstruktörer, med stor känsla för service.

Sista dagen hämtar helikoptern oss efter frukost och vi räknar med att vara tillbaka i Funäsdalen omkring 11-tiden. Observera att alla tider är preliminära och väder och vind kan göra att helikoptern blir försenad.

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda bästa möjlig service och begränsar därför gruppen till max 8 personer.

Kontakta Nordic Footprints nedan för bokning och mer information!

Samuel Jakoby

Nordic Footprints AB
Husvallgölen
790 90 SÄRNA
SWEDEN

+46 280 840 85
+46 703 74 90 74

Hemsida: www.nordicfootprints.se

Missa inte vår webbutik: www.nordicstore.se

Bilder

Hitta hit

Husvallgölen
790 90 SÄRNA

Information

Kontaktinformation


Husvallgölen
790 90 SÄRNA