Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Orsa Grönklitt bjuder in till en oförglömlig påsk i vårsolen!

Vi på Orsa Grönklitt är redo att välkomna våren och bjuder in till årets påsk! Det blir ett lov fyllt av skidglädje, solsken och upplevelser för hela familjen. Med massor av aktiviteter både i och utanför pisten, är vi övertygade om att vårt påskfirande kommer att bli årets höjdpunkt för både lokalbefolkningen och våra långväga besökare.

Njut av vårskidåkningens alla nöjen i våra alpina backar och välpreparerade längdspår, där förhållandena ser lovande ut. Vi hoppas återigen på det strålande väder som förra året bjöd på.

Vår uteafterski tar feststämningen till nya höjder med liveuppträdanden från flera band och under självaste påskafton får du inte missa årets roligaste längdtävling, Orsa Grönklitt Hill Climb. För den som söker spänning erbjuder vi Big Airbag onsdag-söndag vecka 14, och för de yngre besökarna finns ett rikt utbud av barnaktiviteter hela påsken. Missa inte heller vår påskparad eller äggutställning – aktiviteter som förgyller påskfirandet för stora som små.

Orsa Grönklitt är platsen där vinter möter vår. Efter en dag på skidorna, vad kan vara bättre än att koppla av i en solgrop eller njuta av vårsolen på en av våra uteserveringar? Låt ansiktet fånga de första vårsolstrålarna och åk hem med den eftertraktade ”goggle-brännan” som souvenir.

Vi ser fram emot att dela med oss av Orsa Grönklitts magiska vårvinterlandskap, där varje dag erbjuder nya äventyr och möjligheter till avkoppling i vacker natur. Vare sig du är en passionerad skidåkare, solälskare eller bara ute efter en härlig familjeupplevelse, har vi något för dig.

Relaterade länkar

Påsk i Orsa Grönklitt

OM Orsa Grönklitt

Erbjuder en aktiv semester året om. Om vintern kan hela familjen njuta av en härlig vintersemester med utförsåkning samt prima längdskidspår. Sommaren lovar ett stort utbud av outdoor och aktiviteter som cykling, klätterpark, discgolf, vandring, pool, rullskidor, orientering, kanot m.fl. Anläggningen har öppet året runt. Orsa Grönklitt är en del av Velit Activities AB som även bedriver en skidanläggning i Tänndalen.

Text & Bilder

Text & Bilder; Orsa Grönklitt. Licens: Medieanvändning