Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

DET VÅRAS FÖR ”SÅ SOM I HIMMELEN”

Foto/Källa; 2entertain.com

Två utsålda säsonger på Oscarsteatern, Stockholm, lysande recensioner och stående ovationer kväll efter kväll. Succén är ett faktum och biljettförsäljningen är i full gång för den tredje säsongen hösten 2019.

Den är hyllad av både kritiker och publik och har jämförts med stormusikaler som CHESS och Kristina från Duvemåla. Biljettsuget är enormt till supermusikalen Så som i Himmelen, där stjärnskottet Philip Jalmelid spelar Micke Nyqvists filmroll som den hemvändande världs-dirigenten. Hans motspelare Tuva B Larsen lovordas för den roll som Frida Hallgren gjorde i Kay Pollaks Oscars-nominerade film.

Foto/Källa; 2entertain.com

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med ”Gabriellas sång” från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Köp biljett! 

ListitSweden.se i samarbete med 2Entertain – part of Moment Group